Copii protejati in caz de cutremur

Cât de protejat crezi că ești în cazul unui cutremur major? Dar copiii tăi?
Galațiul se află în zona de risc seismic, iar un cutremur mare se poate produce oricând. Pandemia de coronavirus ne-a aratat faptul ca raspunsul prompt al populatiei este crucial si salveaza vieti. O comunitate bine pregatita poate reduce efectele unui seism puternic si sa ii protejeze mai bine pe cei din categoriile vulnerabile: copii, persoane cu dizabilitati si varstnicii. In situatii de urgenta, copiii reprezinta cel mai vulnerabil grup si sunt total dependenti de adultii din jur pentru a supravietui.
Prin proiectul "Copii protejati in caz de cutremur" vom instrui 100 de educatoare de la gradinite din Galati in acordarea primului ajutor si le vom informa cum sa actioneze in caz de cutremur. Astfel, acestea vor sti sa isi indrume grupele spre siguranta si vor fi pregatite sa acorde in caz de necesitate primul ajutor pentru a salva vieti.

Pentru acest demers avem nevoie de 15.000 de lei, pentru logistica (truse de prim ajutor, manechine etc), suportul de curs, cheltuieli de transport, amenajarea corespunzatoare a salilor de curs, cu respectarea normelor de igiena si distantiere fizica, resursa umana.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

5

Suma:

110 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Copii protejati in caz de cutremur

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

110 RON

Suma:

1

Galantomi:
5 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou - sa ne stim copiii pe maini sigure la gradinite!

Conform statisticilor, un cutremur major apare de TREI ori intr-un secol. Galatiul este in zona de risc major, iar ideea unui seism ne sperie pe toti.

2,000 RON Target
110 RON Suma
5 Donatii
5.5% Complete