Copii protejati in caz de cutremur

Status: Fundraising

Instruirea unui numar de 100 de educatoare de la gradinitele din Galati pentru a actiona in caz de cutremur si familiarizarea cu notiunile de prim ajutor in caz de nevoie

Suma:

110 RON

Galantomi:

1

Donatii:

5

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cât de protejat crezi că ești în cazul unui cutremur major? Dar copiii tăi?
Galațiul se află în zona de risc seismic, iar un cutremur mare se poate produce oricând. Pandemia de coronavirus ne-a aratat faptul ca raspunsul prompt al populatiei este crucial si salveaza vieti. O comunitate bine pregatita poate reduce efectele unui seism puternic si sa ii protejeze mai bine pe cei din categoriile vulnerabile: copii, persoane cu dizabilitati si varstnicii. In situatii de urgenta, copiii reprezinta cel mai vulnerabil grup si sunt total dependenti de adultii din jur pentru a supravietui.
Prin proiectul "Copii protejati in caz de cutremur" vom instrui 100 de educatoare de la gradinite din Galati in acordarea primului ajutor si le vom informa cum sa actioneze in caz de cutremur. Astfel, acestea vor sti sa isi indrume grupele spre siguranta si vor fi pregatite sa acorde in caz de necesitate primul ajutor pentru a salva vieti.

Pentru acest demers avem nevoie de 15.000 de lei, pentru logistica (truse de prim ajutor, manechine etc), suportul de curs, cheltuieli de transport, amenajarea corespunzatoare a salilor de curs, cu respectarea normelor de igiena si distantiere fizica, resursa umana.