Cel mai frumos cadou - sa ne stim copiii pe maini sigure la gradinite!

 

Simona Srebrov Asociația pentru Instruire în Situații de Urgență - UVSAR Galați

5.5% Complete
110 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Conform statisticilor, un cutremur major apare de TREI ori intr-un secol. Galatiul este in zona de risc major, iar ideea unui seism ne sperie pe toti.


Cum ai reactiona daca un cutremur mare se intampla cat timp copilul tau este la gradinita? Frica pentru viata lui si emotia de a-l sti pe EL nevatamat intai de toate sunt coplesitoare...


Hai sa ne imaginam un oras bine instruit in situatii de urgenta, cu educatoare care stiu sa isi conduca grupele spre siguranta si pregatite sa acorde primul ajutor in caz de necesitate... Hai sa respiram usurati stiind ca cei mici sunt pe maini sigure!


De ziua mea, imi doresc ca voi toti, prieteni si necunoscuti deopotriva, sa constientizati riscul unei populatii nepregatite in cazul unui cutremur major. Si daca numai gandul la un astfel de scenariu va da fiori pe spate, va invit sa facem impreuna ceva concret pentru siguranta copiilor nostri.


Nu imi doresc cadouri pentru ziua mea, imi doresc sa facem posibil proiectul "Copii protejati in caz de cutremur" prin instruirea unui numar de 100 de educatoare din gradinitele din Galati in caz de cutremur si pregatirea lor cu notiuni de prim ajutor. Contributia ta salveaza vieti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia pentru Instruire in Situatii de Urgenta – UVSAR Galati este o organizatie non-guvernamentala, non-profit si apolitica, ce promoveaza voluntariatul ca resursa umana principala, avand la momentul constituirii voluntari cu experienta, pregatiti sa intervina in operatiuni de salvare, asigurarea primului ajutor si interventie in dezastre si calamitati.

Instruirea unui numar de 100 de educatoare de la gradinitele din Galati pentru a actiona in caz de cutremur si familiarizarea cu notiunile de prim ajutor in caz de nevoie

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

La Multi Ani, draga mea! Keep going!
09 Jul 2020
La mulți ani fericiți şi împliniți
04 Jul 2020

Liliana C

30 RON
You are awesome! te sustin din toata inima
03 Jul 2020
Felicitări pentru inițiativă!
01 Jul 2020
Un gest foarte draguț din partea ta, Simone. Keep it that way. Such a beautiful soul.
29 Jun 2020
Simona Srebrov : Asociația pentru Instruire în Situații de Urgență - UVSAR Galați
Cel mai frumos cadou - sa ne stim copiii pe maini sigure la gradinite!